Αθήνα, Πάτρα

Gramatik

Gramatik

Η Ελλάδα αγαπάει τον Gramatik!
...αλλά και ο Gramatik αγαπάει την Ελλάδα και μάλιστα δεν χάνει την ευκαιρία να το δηλώνει και να το αποδεικνύει!

Ο Σλοβένος Dj και παραγωγός θα βρεθεί στη σκηνή του Votanikos Open Air Stage και του Loca Beach, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής περιοδείας του, για να ανανεώσει τους δεσμούς του με τις dance φυλές της πόλης.

Ο ταλαντούχος και πολυσχιδής παραγωγός υπογράφει τα τελευταία χρόνια συγκλονιστικές παραγωγές που συγκεντρώνουν εκατομμύρια views στο you tube και αντίστοιχα likes στα social media. Πατώντας γερά στις ρίζες της αμερικάνικης jazz, blues και funk μουσικής, ανακάτεψε τα ξέφρενα loops και τα vibes των blue s του '5 0 και του '60 με ένα μελωδικό, γκρουβάτο Dubstep beat, συστήνοντας ένα νέο, πρωτοποριακό μουσικό είδος, που ο ίδιος ονομάζει "Bluestep".

Μικροκαμωμένος αλλά αεικίνητος πάνω στην σκηνή, μιξάρει in real time, ασταμάτητα και αδυσώπητα με τη συνοδεία live μουσικών οργάνων, τζαμάρωντας και δημιουργώντας βροντερά ηχοτοπία ,που ξεσηκώνουν τους χιλιάδες fans του.

Στο industrial, urban πε ριβάλλον του Votanikos Open Air Stage, στην οδό Κασσάνδρας 21 - στη διασταύρωση της Ιεράς Οδού με τη Σπύρου Πάτση- θα βρει το ιδανικό αστικό τοπίο για να μας δονήσει με τη μπάντα του και με ένα συγκλονιστικό line up από νωρίς το απόγευμα ως αργά μετά τα μεσάνυχτα. Το ίδιο θα γίνει και στην Πάτρα.

Τα πρώτα από τα ονόματα που θα εμφανισθούν μαζί του την ίδια νύχτα, είναι ήδη πολυαγαπημένα στα "δικά μας" dance floors:

Cayetano (Dj set)
Blend Mishkin (Nice Up!, Cast-a-blast, Jamaican Bass)
Kill Emil Mamaletta Yaz ( Leet)
The Moka Band
Mother 'n Son
Yaz (Leet)
Fundracar (Soundsystem)