Οι καλύτερες ταράτσες bar της Αθήνας vol. 2

Οι καλύτερες ταράτσες bar της Αθήνας vol. 2

Η Αθήνα βρίθει από νυχτερινή ζωή, διασκέδαση, μουσικές απ’όλο τον κόσμο, διοργανώσεις, εκθέσεις, φεστιβάλ και πάει λέγοντας!

 

Ωστόσο έχουν σφίξει οι ζέστες κι όσοι δεν θέλουν να το παραδεχτούν, πλέον δεν έχουν επιλογή, το καλοκαίρι έφτασε και ναι είμαστε από αυτούς που θέλουν να συνδυάζουν θέα, καθαρό ουρανό (όσο μπορεί αυτό να επιτευχθεί λόγω φωτορύπανσης), αστέρια, ωραία μουσική και ακόμα καλύτερα ποτά! Αλλά πού να πάμε;

 

Τα ταρατσάτα μπαρ στην Αθήνα δεν είναι λίγα αλλά σίγουρα αυτά που συμπεριλαμβάνουμε στη λίστα είναι καλά!

 

White Noise, Ευμολπιδών 20

 

 

taratsa.jpg

 

Πόσα και πόσα βράδια δεν έχουμε αφιερώσει στο White Noise αναρωτιέμαι; Είναι οικονομικό, στην καρδιά της πόλης, στεγάζεται σε μια όμορφη και απλή μονοκατοικία στο Γκάζι, παίζει όλα τα είδη, αλλά κάνει και θεματικά πάρτι! Ένας εναλλακτικός πολυχώρος που περιμένει εσένα και την παρέα σου ανά πάσα στιγμή (χειμώνα- καλοκαίρι που σημαίνει ταράτσα) να το πιεις στο ποτήρι!

 

Υπερωκεάνιο, Περικλέους 46

 

 

_mg_5796.jpg

 

Και γιατί όχι: Τόσα υποβρύχια υπάρχουν στην Αθήνα! Ο χώρος παραπέμπει σε κατάστρωμα καραβιού και γενικά ναυτικό essence! Το γνωρίσαμε και το στιγματίσαμε και μας στιγμάτισε κι αυτό, στη στοά της Περικλέους, μεταξύ πολλών μικρομάγαζων, Ερμού, Βουλής και Καραγιώργη Σερβίας, αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο! Έχει καλές τιμές, ακόμα ωραιότερη κουζίνα και πάνω στο κατάστρωμα/ταράτσα ξεμοναχιάζεις την αλκοολική σου φύση και διασκεδάζεις μέχρι να καταλάβεις ότι το πλοίο έφτασε στον προορισμό του, τα μαζέψεις και φύγεις!

 

Gazarte, Βουτάδων 33-34

 

 

1_4.jpg

 

Το μαγαζί δε χρειάζεται πολλές συστάσεις, είναι το Gaz-arte που όλοι (φαντάζομαι) γνωρίζουμε και αγαπάμε! Πολλές jazz και groovy βραδιές, με θέα τη βιομηχανική περσόνα της Αθήνας, δίπλα στην Τεχνόπολη και στο θόρυβο, αλλά αλλιώτικα!

 

Skyfall, Μάρκου Μουσούρου 1

 

 

img_22062017-130500.jpg

 

Συστήνεται ως Cocktail & Food Bar και μοιάζει με ένα καλά κρυμμένο μυστικό, που διαδίδεται απο στόμα σε στόμα. Διαθέτει εσωτερικό χώρο, ο οποίος μοιράζεται σε δύο επίπεδα και κατ' επέκταση υπάρχει η περίφημη βεράντα του, ενώ στο δεύτερο όροφο λειτουργεί η ταράτσα, σαν αυτόνομος χώρος , όμως και οι δυο μοιράζονται το ίδιο μοναδικό σκηνικό με πρωταγωνιστές την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό αλλά και το Ζάππειο.

Ο εσωτερικός χώρος, µοιρασµένος σε δύο επίπεδα, το Bar και το Restaurant, αντικατοπτρίζει τις δύο όψεις του ίδιου νοµίσµατος. Κοινός παρανοµαστής και συνδετικός κρίκος των δύο επιπέδων, η κουζίνα. Εκεί όπου δηµιουργούνται μοναδικές γεύσεις, από finger food και tapas μέχρι εξαιρετικά πιάτα, ανάλογα µε τις επιθυμίες σας.

Άλλωστε, το Skyfall bar έχει φιλοξενήσει αμέτρητα events που έγιναν talk of the town!