Στο City Zen θα πας θες δε θες!

Στο City Zen θα πας θες δε θες!

Κι επειδή ακόμα ψάχνεσαι για το πού θα βγεις ένα από αυτά τα πανέμορφα και καυσωνικά βράδια του καλοκαιριού, και δε σου έφτασαν και τα δύο αφιερώματα στις πιο όμορφες ταράτσες bar της πόλης, ως καθ'όλα ή διόλου νομοταγής πολίτης τούτης της πόλης, οφείλεις να επισκεφθείς ένα μέρος σαν το City Zen. Γιατί ειδικά τώρα το Zen είναι must και αυτό για κάποιο λόγο!

 

Είναι η zen ταράτσα της Αθήνας και το “μπροστάρει” όσο μπορεί! Στο νούμερο 11 της Αιόλου (δε γίνεται πιο κεντρικά), το all day bar restaurant City Zen σε προσκαλεί να ζενάρεις, να αφεθείς, να τυρβάσεις περί άλλων, να απολαύσεις το θαύμα της Ακρόπολης που πράγματι δεν κοιμάται ποτέ και να αφεθείς κάτω από έναν αλλιώτικο αττικό ουρανό, αφήνοντας τη βοή του όχλου εκεί κάτω να λέει!

 

 

Στεγάζεται στην οροφή στους δύο τελευταίους ορόφους ενός ανακαινισμένου νεοκλασικού κτιρίου , ενώ μπορείς να δεις τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, κλείνεις τα μάτια, ηρεμείς και απολαμβάνεις lounge μουσικά ακούσματα! Στα highlights του μαγαζιού φυσικά είναι τα signature cocktails, από τα οποία ξεχωρίζουν το Exotic Lemonade, το Kiss and Tell και το City Fellas εννοείται, ενώ ο κατάλογος περιλαμβάνει και brunch επιλογές για πρωινομεσημεριανές ώρες, πίτσες, τηγανίτες, μεγάλη ποικιλία σε κρασιά από όλο τον κόσμο (Χιλή, Ιταλία, Γαλλία) και δικά μας φυσικά, παγωτά και δε συμμαζεύεται.

 

 

O κατάλογος του City Zen προτείνει μια σειρά από γευστικές συνταγές με απλά μεσογειακά υλικά, όπου δε λείπουν οι vegan προτάσσεις και οι επιλογές σε fingerfood, κι όλα αυτά με υπογραφή του Αλέξανδρου Καρανικόλα

 

 

Όπως μπορείτε να υποθέσετε, το City Zen έχει γίνει talk of the town τα τελευταία χρόνια και όπως λένε και οι ίδιοι, Στη καρδιά της Αθήνας το City Zen σίγουρα θα σας μαγέψει!